15:00

Kinna IBK

Referat: Fröjereds IF - Kinna IBK

Finns bara ett sätt att börja ett reff med när vi möter den givna botten av tabellen.
Min gode vän och f.d lagkamrat Matti Niemelä myntade en gång ett utryck efter en förlust mot en bottenmotståndare (Som tack och lov inte gick in denna gång).
Citerar enligt följande:
Spelar ingen roll hur dåliga motståndarna är så kan vi ta mej fan vara sämre!

Åter till reffet…
Jag har idag tagit hjälp av det pensionerade mediumet Stahre Tallström och på så vis fått kontakt med Christer Glenning som idag ger sitt ord om matchen och laget.

För dagen så hade vår eminente kapten Baby tvingats lämna återbud p.g.a. att han skulle sova på jobbet.
Hans backup Olsson gjorde detsamma och gick på ”kalas”…
Med detta manfall så fick den gode Katten Scheller dra på sig bindeln och stå till svars för allt som förmodligen Terry och Kakka skulle tjôte sig till.
Har du något att flika in om kaptensvalet Christer?
-Nja jag tycker han fungerade som en gammal Rem-Johan, lite gnissel i början med jobbade på och gjorde sitt jobb galant.
Han hade fått en 5 rattmuffar om det inte vore för att han hade samma frisör som Robert Wells.
-Ooookeeyyy… Tack Christer!

Första period blev ett ställningskrig i ultrarapid där hemmalaget tar ledningen efter 2 minuter på en volley snyggt placerad i nättaket bakom för dagen startande supertalangen Larsson.
Det skulle dröja 10 minuter och kvitteringen föll, detta då via pojken av glas Bobbo.
Finns inte så mycket mer att skriva om 1:a period, hemmalaget fick en 2:a som fick ett resultatlöst slut.
2:a period dock börjar det hända grejer.
6:30 minuter in sätter Terry en stänkare assisterad av JARNO och Kinna tar ledningen för första gången i matchen och skulle heller inte släppa den efter det heller.
Halvminuten senare skulle nämligen hemmalaget dra på sig en dubbel utvisning (Hårt spel och protest mot domslut) som firma Sarjamo-Karlsson förvaltade på bästa sätt genom 2 mål.
Ville som gör comeback efter comeback skulle också presentera sig med att sprätta iväg en revbenskrossare i nätet, assisten stod matmaskinen Björklund för.
Och några minuter senare ökar Kinna på med ytterligare ett mål, detta av JARNO ass av Terry.
1-6 efter drygt 13 minuter i 2:a står det på tavlan och hemmalaget tar en timeout.
Och tur är väl det för Katten var tvungen att byta till sitt tredje par Sockiplast då han mer eller mindre sprang barfota så här dags.
Hemmalaget får ett tröstmål denna period.

Tredje period skulle bli en transportstäcka (till de kalla Slotsen i bilen) som vanligt när det leds matcher...
Årets Kakka aspirerar nog undertecknad för efter en riktigt vacker målvaktstavla, en underbar plockpotatis en bit utifrån.
Skulle kunna tänka mig att det såg ut ungefär som om ett kylskåp med fotbollshandskar välter och missar bollen fatalt.
Hmm… Nå väl någon boll som man inte skulle ha tagit reparerar väl för den tavlan, men vackert måste det ha vart.
Ingen skada skedd JARNO gör 30 sekunder senare ett mål……………………………………………………………….....
Jo så lång tid tog det ungefär gör bollen att landa i nätmaskorna efter skottet som tog på en motståndare och gick raaaaakt upp i luften och ner bakom en hjälplös målvakt som hoppat ut en bit för att täcka så mycket som möjligt av det tilltänkta skottet.
Kakka fick avsluta dagens målskytte med ass av Ville.
Så hur summerar vi Christer?
-Njaa, jag tycker det rullade på som en gammal 245:a från -88, Rullar ett på varv på startmotorn men när den väl är igång så går den bara, inga krusiduller eller överraskningar.
Jag skulle ge den här gamla ”kärran” fem rattmuffar om det inte vore för det stora däckslittaget.
Plus däremot för den fantastiska körglädjen och mjuka komforten.
-Ooookeeeyyy! Tack Christer och Stahre för den här gången eller alltid för den delen och lycka till i framtiden eller nått.
Slutord från mig blir att precis som Christer säger så var körglädjen/spelglädjen på topp, så här skall det vara varje gång, INGET gnäll, bara glada miner, då är det ALLTID kul att spel innebandy.